Büyükşehir Belediyesi Karaağaç Bulvarı’ndaki dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan açıklamada, 600 metrelik güzergâhta İhsaniye Camii ve Bilge Hastanesi arasındaki 1. kısımda asfalt serim işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Karaağaç Bulvarı’ndaki dönüşüm çalışmasını sürdüyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Karaağaç Bulvarı’nda sürdürülen çalışmalar kapsamında 600 metrelik bulvarın İhsaniye Camii ve Bilge Hastanesi arasındaki 1. kısmında asfalt serim işlemleri tamalanmıştır. Bulvarın diğer yönünde ise SASKİ yağmursuyu çalışmasını sürdürmektedir. Bu etaptaki çalışmalrın tamamlamasının ardından bu yol üzerinde de asfalt serim işlemi gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.