Kampüs yolunda devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Oktar, “2 bin 300 metre uzunluğundaki caddenin genişliğini çalışmalarımızla birlikte 30 metreye çıkarıyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlanacak projemizin ardından bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin bir talebini daha yerine getirmiş olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kampüs Yolunda başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu Kampüs Yolunda incelemelerde bulunmuş, güzergâhta Necmettin Erbakan Bulvarı Projesi’nin benzeri çalışmaların hayata geçirileceğini ifade etmişti. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmalarımızın ardından bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin bir talebini daha yerine getirmiş olacağız” diye konuştu.

Genişlik 30 Metreye Çıkacak
Güzergâhta hayata geçirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler de veren Oktar, “2 bin 300 metre uzunluğundaki caddenin genişliğini çalışmalarımızla birlikte 30 metreye çıkarıyoruz. SASKİ ekiplerimiz bölgedeki altyapı çalışmalarını tamamladı. Yeni arterin orta refüjle bölüneceğini daha önce kamuoyu ile paylaşmış, yaya yollarının inşa edileceğini ve aydınlatma sistemi kurulacağını da belirtmiştik. İnşallah proje kapsamında yapılacak çevre düzenlemeleriyle kampüs ulaşımında kullanılan arter daha modern bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.