Çark Caddesi- Kampüs hattına dahil edilecek 10 özel halk otobüsünün ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, “İhale komisyonumuzun gerekli değerlendirmelerinin ardından sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çark Caddesi-Kampüs hattına dahil edileceği açıklanan 10 özel halk otobüsünün ihalesi yenilendi. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ihalenin komisyon başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan üstlendi. Açık teklif usulü ile gerçekleşen ihaleye 19 istekli katılım sağladı. Her bir hattın ihalesinin ayrı ayrı gerçekleştirildiği ihale sonrası değerlendirmelerde bulunan Pehlivan, “İhale komisyonumuzun gerekli değerlendirmelerinin ardından sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

İhaleye katılım sağlayan istekliler ve sundukları teklifler ise şu şekilde;

1. araç – Göker Gülselam -  1 milyon TL

2. araç – Hasan Çakır – 990 bin TL