Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de kadınlara özel inşa edilen Sahil Park ve Sosyal Tesisler’de yeni sezon 5 Haziran Çarşamba günü açılıyor. Yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 bin metrekarelik alan üzerinde plajı, yüzme havuzu, oyun grupları, yürüyüş yolları, spor ve yeşil alanları, kafeteryası ile Kocaali’nin turizmine katkı olarak kazandırılan Sahil Park ve Sosyal Tesisleri’nde yeni sezon 5 Haziran Çarşamba günü açılıyor. Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olma özelliğini taşıyan tesis yaz boyunca kadın vatandaşlarımızın uğrak mekânı olmaya devam edecektir. Kadınlara özel olarak inşa edilen tesis ile ilgili vatandaşlarımız 0549 454 54 65 numaralı hattan detaylı bilgi alabilirler” ifadelerine yer verildi.