Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun seçimlerden önce verdiği bir söz daha yerine getiriliyor, İtfaiye Caddesi yenileniyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Zeki Toçoğlu, yağmursuyu altyapısı, yaya yolu ve aydınlatma sistemlerinin yenileneceği projenin esnafa hayırlı olmasını diledi. Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz esnafımızın yanındayız. Esnafımızdan gelecek, şehrimize katkı sağlayacak tüm projelere destek vermeye hazırız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yerel seçimlerden önce bir araya geldiği İtfaiye Caddesi esnafına verdiği söz daha yerine getiriliyor. Daha önce Yuvam ve Şal Sokak’ta yağmursuyu altyapısı, aydınlatma ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir, şimdi de İtfaiye Caddesi’ni yeniliyor. Bölgede çalışmaların başladığını duyuran Başkan Toçoğlu, SASKİ tarafından yürütülen yağmursuyu çalışmalarının ardından Fen İşleri’ne bağlı ekiplerin bölgede kapsamlı bir yenileme çalışması başlatacağını belirtti.

Yağmursuyu altyapı çalışmaları başladı
Başkan Toçoğlu, “Hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce İtfaiye Caddesi esnafımızla bir araya gelmiş ve gelen talepler üzerine caddenin yenileme çalışmalarının gerçekleştirileceğini belirtmiştik. Projenin hazırlanmasının ardından çalışmalarımıza başladık. İlk olarak SASKİ’ye bağlı ekiplerimiz bölgenin yağmursuyu altyapısını yeniliyor. Yaklaşık 250 metrelik hattın değiştirilmesinin ardından İtfaiye Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma başlatılacak. Güzergahtaki yürüyüş yolları ve aydınlatma sistemleri yenilecek. Bölgenin çevre düzenlemesi yapılacak” diye konuştu.

Hayırlı olsun
Her zaman esnafın yanında olduklarını ve esnaftan gelen talepleri değerlendirdiklerini de sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce yine esnafımızın isteği doğrultusunda Şal ve Yuvam Sokak’ta da gerekli yenileme çalışmalarını gerçekleştirmiştik. Şimdi de İtfaiye Caddesi’ni düzenliyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz esnafımızın yanındayız. Esnafımızdan gelecek, şehrimize katkı sağlayacak tüm projelere destek vermeye hazırız. Yağmursuyu altyapısı, yürüyüş yolları ve aydınlatma sistemlerinin yenileceği çalışmamızın bölge esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.