İnsanı An'lamak OSM'de

İlk kişisel resim sergisi
Sanatçı Sena Nur Aşoğlu yaptığı açılış konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi’ne ve sergiyi oluşturma süreci boyunca beni destekleyen aileme çok teşekkür ediyorum. Hazırladığım sergide, insanın içine düştüğü farklı ruh hallerini yansıtmak istedim. Bunu yaparken mekan ve mekan içinde bulunan objelerin benim için ayrı bir anlamı oldu. Keyifli, anlamlı ve değerli bir süreçti. Umarım sizler için de keyifle gezilebilecek bir sergi haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.

 

OSM’de etkinlikler sürüyor
Aşoğlu’nun ardından kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Ofis Sanat Merkezi’nin, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdürdüğünü belirtti. Kılıç, “Ofis Sanat Merkezimiz, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bugünde çok değerli sanatçımızın ilk kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatçımızı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Başkanvekili Kılıç, konuşmasının ardından Sanatçı Sena Nur Aşoğlu’nu tebrik ederek, çiçek takdim etti. Açılışın ardından sergiyi gezen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, sanatçı Sena Nur Aşoğlu’ndan eserler hakkında bilgi aldı.

30 Eylül Pazartesi
Sanatçı Sena Nur Aşoğlu’nun ilk kişisel resim sergisi “An’lamak”, 30 Eylül Pazartesi gününe kadar, Ofis Sanat Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek.