İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi açıklamalarda bulunan Akgün Altuğ, “Takıma olan inancımız tam. Bu hafta evimizde Lig’in güçlü ekiplerinden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacağız. Play Off yolunda inançla mücadelemize devam edeceğiz. Maça tüm taraftarları davet ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 22. haftanın sonunda 13 galibiyet 9 mağlubiyetle Lig’in 7. sırasında yer aldıklarını ve Play Off yolunda inançla mücadelelerine devam edeceklerini belirten Altuğ, 31 Mart Cumartesi günü saat 20.15’de Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak olan maça tüm taraftarları davet etti.

Taraftarlara davet
Akgün Altuğ, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Darüşşafaka karşısında zorlu bir mücadelenin ardından parkeden mağlup ayrıldık. Takıma olan inancımız tam. Bu hafta evimizde Lig’in güçlü ekiplerinden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacağız. Takımımız Salı gününden itibaren çalışamlarına başladı. Play Off yolunda inançla mücadelemize devam edeceğiz. İnşallah iyi bir performansla sahadan galip ayrılarak basketbolseverlere güzel bir maç izleteceğiz. 31 Mart Cumartesi günü saat 20.15’de Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak olan maça tüm taraftarları davet ediyorum” dedi.