Büyükşehir Belediyesi İlkyardım Hayat Kurtarır Projesi kapsamında vatandaşlara teorik ve uygulamalı ilkyardım eğitimleri sunuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, İlkyardım Hayat Kurtarır Projesi kapsamında vatandaşlara ilkyardım eğitimleri sunmaya devam ediyor. İlk olarak Sosyal Gelişim Merkezi’nde başlayan eğitimler; Pamukova, Arifiye ve Adapazarı ilçelerinde de gerçekleştirildi. İlkyardımın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesinin amaçlandığı programlarda vatandaşlar kaza anında yapılacak ilk müdahaleler hakkında hem teorik hem de uygulamalı eğitim aldı. Bugüne kadar 210 vatandaşa ulaşılan bu yılki eğitimler 5 Mayıs Perşembe günü Ferizli programı ile sona erecek. Programın sonunda ise vatandaşlara katılım belgesi takdim edilecek.