Şehir genelinde yatırımlarını sürdüren SASKİ, 4 ilçeye yeni içmesuyu deposu inşa ediyor. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Depolar son derece güvenilir ve sağlıklı olacak. İnşasını sürdürdüğümüz yeni su depolarıyla bu kaynaklardan beslenecek bölgelerin içmesuyu kalitesini güvence altına alacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi içmesuyu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda yeni dönem için projelendirilen muhtelif yerler içmesuyu depoları yapım çalışması başladı. Geyve, Akyazı, Erenler ve Adapazarı ilçelerine kazandırılacak toplam bin 200 metreküplük yeni içmesuyu kaynaklarının hayırlı olmasını dileyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, çalışmalardaki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

4 Yeni İçmesuyu Deposu
Rüstem Keleş, “Adapazarı Çamyolu, Akyazı Bıçkıdere, Erenler Tepe ve Geyve Kızılkaya Mahallelerine 4 yeni içmesuyu deposu inşa ediyoruz. Yeni depolar son derece güvenilir ve sağlıklı olacak. İnşasını sürdürdüğümüz yeni su depolarıyla bu kaynaklardan beslenecek bölgelerin içmesuyu kalitesini güvence altına alacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Projemizin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.