Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi yönetici ve eğitmenleri, Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinleri ile Orman Park’ta bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi yönetici ve eğitmenleri Yaşlılar Haftası programı kapsamında Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Orman Park’ta gerçekleştirilen programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ile Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar da yer aldı.

Çok Şey Borçluyuz
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce, “Yaşlılarımız ömürlerinin çoğunu ülkemizin gelişmesi için harcamışlardır. Dün ile bugün arasında köprü olan örf, adet ve göreneklerimizi günümüze taşıyan değerli büyüklerimize çok şey borçluyuz. Allah tüm büyüklerimize hayırlı ömürler versin” dedi. Programın sonunda Işıksu ve Yüce huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası’nı tebrik ederek, günün anısına karanfil takdim etti.