Büyükşehir Belediyesi gönül sofralarını Karasu’da kurdu. Bereket, huzur ve hoşgörü ayı Ramazan’da yüzlerce vatandaş hep birlikte oruç açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programlarının 11.’si Karasu’da gerçekleştirildi. Hava muhalefeti sebebiyle Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, İstanbul Mecidiyeköy Camii İmam Hatibi Ali Derman, Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle gönüllere seslendi.

Tüm İslam alemine dua
İftar öncesinde hazırlanan masaları tek tek dolaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Ezan ile açılan oruçların ardından tüm İslam alemi için dualar edildi. Büyükşehir Belediyesi Mahallemde İftar Var Karasu Buluşması, çocuklar ve yetişkinler için hazırlanan Meddah ve Orta Oyun gösterisi ile sona erdi. Etkinliği takip eden minikler doyasıya eğlendi.