Hendek'te İftar Var

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında ilçelerde kurduğu gönül sofralarında vatandaşları misafir etmeye devam ediyor. Karapürçek, Erenler, Taraklı ve Arifiye'de gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programlarının beşincisi, 17 Temmuz Çarşamba günü Hendek Belediyesi önünde düzenlenecek.  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “3 yıldır sürdürdüğümüz 'Mahallemde İftar Var' etkinlikleri ile kardeşlik köprüsünün temellerini sağlamlaştırıyoruz. Tüm ilçelerimizde kurduğumuz bereket sofralarında Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. 17 Temmuz Çarşamba günü Hendek Belediyesi önünde gerçekleştireceğimiz iftar programına tüm vatandaşlarımız davetlidir" denildi.