Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’e kazandırılacak park projesinin temeli atılıyor. 11 Nisan Salı günü saat 12.00’da gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’e kazandırılacak park projesinin temeli 11 Nisan Salı günü atılıyor. Hendek Atatürk Parkı’nın bulunduğu alandaki 20 dönümlük arazide hayata geçirilecek projenin temel atma töreni saat 12.00’da gerçekleştirilecek.

20 dönümlük alan
20 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek projenin içerisinde oturma alanları, nikah salonu, yürüyüş yolları, kafeterya ve sosyal alanlar, otopark, çocuk oyun alanı, süs havuzu, aydınlatma ve diğer tüm ayrıntılar yer alacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Hendek Park’ın temel atma törenine tüm hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.