Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinde çalışmaların başladığını açıklayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Hendek Yeni Yaşam Alanı projemizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde projemizde temel atma işlemini gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinde çalışmalar başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Hendek Park’ta çalışmalarımızı kısa süre önce başlattık. Yeni projemiz temel atma işlemine hazır durumda. Kısa süre içerisinde projede temel atma işlemini gerçekleştireceğiz” dedi.

Temeli atılacak
Karamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, Hendek’e kısa süre önce yeni bir yaşam alanının müjdesini vermişti. İlçe merkezinde bulunan mevcut parkı kaldırarak yerine son derece modern bir park kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. Projemizi hazırladık. İhaleye çıktık. Şimdi de yeni yaşam alanımız temel atma işlemi gerçekleştirilecek seviyede. İnşallah kısa süre içerisinde temelini de atacağız” ifadelerini kullandı.

Tüm ayrıntılar düşünüldü
Karamehmetoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Hendek’in yeni yaşam alanı içerisinde tüm gereklilikleri barındıracak. Oturma alanları, nikah salonu, yürüyüş yolları, kafeterya ve sosyal alanlar, otopark, çocuk oyun alanı, süs havuzu, aydınlatma ve diğer tüm ayrıntılarıyla birlikte modern bir tesis kazandıracağız. Tesisimiz için tüm ayrıntıları düşündük. İnşallah projemiz Hendekli hemşerilerimizin yeni buluşma noktası olacak.”