Hedefimiz mükemmellik

Bu ödül hepimizin
Atık Piliniz Şeker Olsun Çocuklar Projesi ve Altın Karınca Ödüllerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin layık görüldüğü En Temiz Kent Ödülü ile INEPO En Çevreci Kurum Ödülünün de konuşulduğu programda Yeşim Salkım yeni projelerin olup olmadığını sordu.  M.Yücel İnce bu soruyu, “Bizim hedefimiz mükemmellik. Mükemmellik bir sonuç değil,  sürdürülebilir ve hayat boyu devam eden bir olgudur. Biz önümüzdeki dönemde hem atık piller hem de atık elektrikli ve elektronik eşyalarla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan “En Temiz Kent Ödülü”nü aldığımızda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu hemşerilerimize, “Bu Ödül Hepimizin” demiştir. Yaptığımız tüm çalışmalarda bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm idarecilerimize, hemşerilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” sözleriyle cevapladı.

Yeşim Salkım’dan teşekkür
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Uzmanları Arzu Saygıner Çil, M. Yücel İnce ve B. Bülent Odabaş’ı misafir eden Yeşim Salkım, alınan ödüller karşısında hayranlığını gizleyemeyerek, çevre alanındaki bu ödüllerden dolayı Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni kutlayarak yaptıkları çalışmalardan ötürü misafirlerine teşekkür etti.