Haydi Çocuklar Spora!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve tüm ilçe belediyelerinin destek verdiği 14. Yaz Spor Okulları kayıtları başladı. Futbol, basketbol, hentbol, voleybol, güreş, badminton, karate, tenis ve masa tenisi olmak üzere toplam 9 branşta ücretsiz olarak verilecek eğitimlere 7 - 15 yaş arasındaki öğrenciler katılabilecek.

Son kayıt 23 Mayıs Cuma
Tüm ilçelerde düzenlenecek Yaz Spor Okulları ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için ücretsiz düzenleyeceğimiz Yaz Spor Okulları’nda eğitimler 16 Haziran - 13 Eylül tarihleri arasında verilecek. İlçelerimizdeki tüm okullarda ilçe belediye başkanlıkları aracılığıyla dağıtılan kayıt formları, etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler tarafından doldurulacak ve ilçe belediyelerine teslim edilecek. Formlara ayrıca Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası www.sakarya.bel.tr adresinde yer alan kültür sanat bölümünün etkinlikler linkinden ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan ulaşılabilecek. 14. Yaz Spor Okulları için kayıtlar 23 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek” ifadeleri kullanıldı.