Büyükşehir SAMEK Merkezleri yaz kursu hazırlıklarını sürdürüyor. 7 – 14 yaş arası öğrencilere hizmet sunacak kurslar 5 ilçede gerçekleştirilecek. İlk ders zilinin 18 Temmuz Pazartesi günü çalacağı kurslarda zengin ders başlıklarında eğitimler düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (SAMEK) yaz dönemi kayıtları devam ediyor. Kurs detayları ile ilgili bilgileri paylaşan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “5 ilçemizde 7 – 14 yaş arası öğrencilerimizi SAMEK’le buluşturacağız. Bilindiği üzere 1 Haziran Çarşamba günü itibariyle kayıt almaya başlamıştık. Derslerimize de 18 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başlayacağız. Tüm öğrencilerimizi SAMEK ile buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yaz Kurslarına Davet
Kama açıklamalarını şu şekilde noktaladı; “Yoğun bir dönem geçirdik. İlçelerimizdeki SAMEK merkezlerimizin yılsonu sergilerini gerçekleştirdik. Büyük sergimizi Kentpark’ta halkımızın beğenisine sunduk. Hemen arkasından yaz kursu için kolları sıvadık. İnşallah 18 Temmuz Pazartesi ve 26 Ağustos Cuma günleri arasında yaz kurslarında buluşacağız. 7 – 14 yaş arası öğrencilerimizi kapsayacak eğitimlerimiz 5 ilçede olacak. Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyor; tüm öğrencilerimizi SAMEK yaz kurslarına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

SAMEK Yaz Dönemi Kurs Merkezleri ve Branşlar şu şekilde;

 

Karasu SAMEK

Branşlar: Arapça, İngilizce, Resim, Ebru, Takı, Seramik, Satranç, Tasarım, Gitar, Bağlama

Tel: 0264 718 12 95

Kaynarca SAMEK

Branşlar: Arapça, İngilizce, Resim, Seramik, Satranç, Akıl Oyunları, Takı, Tasarım, Gitar, Keman

Tel: 0264 871 44 54

Arifiye SAMEK

Branşlar: Arapça, İngilizce, Resim, Ebru, Seramik, Satranç, Akıl Oyunları, Takı, Tasarım, Gitar, Keman, Bağlama

Tel: 0264 229 13 25

Sapanca SAMEK

Branşlar: Resim, Seramik, Satranç, Takı, Tasarım, Gitar, Keman

Tel: 0264 582 50 23

Akyazı SAMEK

Branşlar: Arapça, İngilizce, Resim, Ebru, Seramik, Satranç, Akıl Oyunları, Takı, Tasarım, Gitar, Keman, Bağlama

Tel: 0264 419 05 64