NetCAD programının kazı dolgu planlarıyla ilgili olarak SASKİ personeline düzenlenen eğitime ilişkin bilgiler paylaşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Koç, eğitim ile her türlü yapım işi için kazı dolgu işlemlerindeki hata payının minimum seviyeye indirilebileceğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından hizmet içi eğitim planlaması kapsamında Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanlığı, Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı ve İlçe İşletmeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli 16 personele yönelik olarak NetCAD (Excanet) Eğitimi düzenlendi. SASKİ İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Salonu’nda düzenlenen eğitime ilişkin bilgiler paylaşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Zeki Koç, “Günde 6 saat olmak üzere 2 gün boyunca NetCAD programının Excanet (Kazı-Dolgu Planları) modülüne ait eğitim gerçekleştirdik. Kurumumuzdaki ilgili personeller bu program ile içmesuyu deposu, arıtma tesisi, terfi merkezi gibi her türlü yapım işi için, kazı dolgu hesabı ile ilgili doğru sonuçlara daha kısa sürede ulaşabilecek, kazı dolgu planlarını anlık 3 boyutlu olarak görebilecek, böylece olası hataları tespit ederek hata payını minimum seviyeye indirebilecekler. Bu tarz eğitimler hem elimizdeki kaynakları daha etkin ve verimli bir şekilde kullanmak, hem de vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetin kalitesini yükseltmek için son derece önemli. Teknolojiyi yakından takip eden ve yenilikleri bünyesine hızlı bir şekilde entegre eden bir kurum olarak öncü pozisyonumuzu sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.