Hastane Atıkları Sorun Olmayacak

Daha sonra Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Oktar’da bir konuşma yaparak konunun önemine dikkat çekti. Ali Oktar, “Kamuoyumuzun da yakından bildiği gibi Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisimiz çalışmaya başladı. Bundan böyle tıbbi atıklar sorun olmayacak. Tesisimize getirilen tıbbi atıklar burada bertaraf edilecek. Belediye olarak şimdi de tıbbi atıkların yanında hastanelerde ortaya çıkan diğer tehlikeli atıklar ile alakalı da bir çalışma başlattık. Bu konuda da biz belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Şuan için hastane yöneticilerimizle çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah hastanelerimizin hiçbir atığı sorun olmayacak. Biz de belediye olarak daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.