Halk Dansçılarından Muhteşem Gösterisi

Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait oyunları ilginç bir koreografiyle sergileyen kursiyerler, uzun bir süre sahnede kalarak, geceye katılanlara güzel bir gece geçirtti. Programın sonunda hep birlikte sahneye çıkan kursiyerler, salonu tıklım tıklım dolduran Sakaryalılar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Kursiyerlere ve SAMEK öğretmenlerine çiçek takdim eden Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Aydın, gösteride emeği geçen herkesi kutladı. Kısa bir konuşma yapan Osman Aydın, “Bugün bizim için gerçekten çok güzel bir gece oldu. Kursiyerlerimiz gerçekten çok güzel hazırlanmışlar. Kursiyerlerimiz başta olmak üzere, öğretmenlerimizi ve SAMEK yöneticilerimizi canı gönülden kutluyorum. Bu gösteri ilk oldu fakat mutlaka devam etmeli. İnşallah bunu belediye olarak yaparız. Bu güzellikleri herkes görmeli” dedi.

Geceyi değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, geceye çok iyi hazırlandıklarını söyledi. SAMEK yaz kurslarının kayıtlarının da başladığını hatırlatan Aktürk, bu kurslarından yaralanmak isteyenlerin Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na başvurması gerektiğini söyledi.