Büyükşehir Belediyesi Genç Atölyede eğitimler başladı 6 hafta boyunca sürecek olan Fikir ve Proje Geliştirme Atölyesinde liseli gençlerle buluşan Aykut Ulgar “6 haftalık eğitim sonucunda tüm öğrencilerimiz proje sahibi olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç Atölye’de eğitimler devam ediyor. Fikir ve Proje Geliştirme Atölyesi adı altında gerçekleştirilen eğitimlerin ilk haftasında Girişimcilik ve Şirketleşme Birim Koordinatörü Aykut Ulgar, genç arkadaşlarla bir araya geldi. Ulgar, “Eğitim çerçevesinde ilk hafta fikir üretme, problem çözme ve proje fikrinin belirlenmesi konularına değindik. Aynı zamanda uygulamalı eğitim gerçekleştirerek liseli gençlerin eğitime aktif katılımını sağladık” şeklinde konuştu.

Katılımcı gençler proje sahibi oluyor
Genç Atölye çatısı altında 6 hafta boyunca sürecek olan eğitimin sonunda her katılımcı gencin proje sahibi olacağını belirten Ulgar “6 haftalık eğitimin sonucunda katılımcı gençler proje sahibi olacak. Uygulamalı proje yazma eğitim ve etkili sunum teknikleri dersleri ile katılımcı gençlerin fikir ve proje konularını ifade etmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.