Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde futbol okulu çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde futbol okulu çalışmaları devam ediyor. Sakaryaspor’a kendi öz kaynaklarından yeni yetenekler keşfedip, A takıma yetiştirmek adına çalışmaların sürdürüldüğü Sakaryaspor Futbol Okulluna kayıtlar devam ediyor.

Sakaryaspor’un geleceğine yeni yetenekler
Konu ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde gerçekleştirilen Sakaryaspor Futbol Okulunda genç yetenekler çalışmalarına devam ediyor. Uzman antrenörlerimiz eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarımızla A takıma yeni yetenekler keşfediyoruz. Teknik, fiziksel ve zihinsel açıdan eğitim gören altyapı öğrencilerimiz aynı zamanda takım oyunu ve sosyalleşme konusunda da kendilerini geliştirme fırsatı kazanıyor. Türkiye’deki en modern tesislerinden olan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı tesisleri dün olduğu gibi bugünde Sakaryaspor’un geleceğine yeni yetenekler kazandırmaya devam edecektir” denildi.

Kayıtlar devam ediyor
Açıklamanın devamında, “Altyapı tesislerimizde farklı yaş gruplarından 135 sporcunun eğitim gördüğü futbol okulumuzun kayıtları halen sürdürülmektedir. Bu futbol okulunda öğrenciler haftanın üç günü ve hafta sonları olmak üzere eğitim görüyorlar. Sakaryaspor’a yeni yetenekler keşfetmek ve yetiştirmek adına çalışmalarına devam eden futbol okullarımıza tüm sporseverleri davet ediyoruz. Futbol okulu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0264 211 16 22 numaralı hattan bilgi alabilirler” ifadelerine yer verildi.