Gelin Hayatı Birlikte Paylaşalım

Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler öncesinde Özel Eğitim Kurumları ve Rehabilitasyon Merkezleri yöneticilerine bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin sosyal yaşam içerisinde faaliyetlerini sürdüren, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri için çalışmalarımıza aynı hassasiyetle devam ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, etkinlik programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. AKM’de gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’nin yanı sıra, Engelli Hizmetler Şube Müdürü Nurcan İris ile Özel Eğitim Kurumları ve Rehabilitasyon Merkezleri yöneticileri katıldı.

Farkındalık oluşturuyoruz
Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenecek etkinlik programı hakkında katılımcılara bilgi veren Davut Yüce, “Şehrimizdeki Özel Eğitim Kurumları ve Rehabilitasyon Merkezlerinde görevli yöneticilerimiz bizim için çok önemli. Çünkü engelli vatandaşlarımızın sorunlarına nasıl yaklaşım gösterilmesi noktasında adeta bir atölye görevini üstleniyorlar. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile engellilerimizin toplum nazarında farkındalıkların oluşturulacağı güzel bir etkinlik programı düzenleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin sosyal yaşam içerisinde faaliyetlerini sürdüren, kendine yeten ve üretken bireyler olabilmeleri için çalışmalarımıza aynı hassasiyetle devam ediyoruz” diye konuştu.