Macera Park’ta devam eden Geleneksel Okçuluk Eğitimleri hakkında bilgiler veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaklaşık 80 öğrencimizle birlikte geleneksel okçuluk eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Eğitimlerimiz, gençlerimize tarih bilinci kazandırmasının yanında özgüven ve cesaret duygularının kazanılmasına da yardımcı oluyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park, Geleneksel Okçuluk Eğitimlerine ev sahipliği yapıyor. Cumartesi günleri 80 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Geleneksel Okçuluk Eğitimlerinin gençlerin tarih bilincini geliştirdiğini kaydetti.

80 öğrenci
Yüce, “Her Cumartesi yaklaşık 80 öğrencimizle birlikte geleneksel okçuluk eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Gençlerimize tarih bilinci kazandırması açısından bu eğitimleri çok önemli buluyoruz. Aynı zamanda okçuluk eğitimleri dikkat, özgüven ve cesaret gibi duyguları da geliştirmelerine imkan sağlıyor. Bahar döneminde de Geleneksel Okçuluk Eğitimlerimiz devam edecek. Bu konuyla ilgili kayıt takvimini ilan edeceğiz” diye konuştu.