Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘İnziva’ Hat Sergisi, Sakaryalıların beğenisine sunuldu. Hattat Levent Karaduman’ın eserleri, 14 Aralık Pazar gününe kadar Sakarya Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sanatçı Levent Karaduman’ın eserlerinden oluşan ‘İnziva’ Hat Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Sakarya Sanat Galerisi’nde düzenlenen programa Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç’ın yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Karaduman ve Acar’a teşekkür
Açılış programında konuşan Hattat Karaduman, eserlerini Sakaryalıların beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karaduman, “Sergimize ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. İnziva, inşallah kültür ve sanat dostlarının beğeneceği bir sergi olur” dedi. Karaduman’ın ardından serginin hayırlı olmasını temenni eden Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Kılıç, “Kasım etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli sanatçılarımızın eserleri hemşerilerimizle buluşuyor. Sanatçı Karaduman’ı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah gelecek aylarda da sergi açılışlarımızı sürdüreceğiz” dedi. Açılış konuşmalarının ardından Başkanvekili Fevzi Kılıç, Hattat Levent Karaduman’a; Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise Tezhip Sanatçısı Tuba Acar’a günün anısına hediye takdim etti.