Fotoğraflarla Dünya Turu

Hakan Öge, “Dünya turu benim için çok özel oldu. Tam 3 yıl süren dünya gezisinde birçok yer görme imkanım oldu. Bu yerleri de fotoğraflayıp Atlas Dergisi’nde yayımladım. Daha sonra bu geziyi kitaplaştırdım. Beni buraya davet eden ve sizlerle buluşturan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ve belediye yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Yaptığı konuşmada çevre hakkında da açıklamalar yapan Hakan Öge, “Dünyadaki ölümlerin çoğu kanserden oluyor. Kansere neden olan şeyse, büyük oranda atıklardır. Onun için lütfen atıkları gelişi güzel bırakmayın. Çevremize sahip çıkalım ki, kendimize iyilik yapmış olalım. Özellikle piller konusunda sizleri bir kez daha uyarmış olayım. Pilleri, geri dönüşümü sağlanacak şekilde atalım” diye konuştu.

Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Oktar, Hakan Öge’ye plaket ve çiçek takdim etti.