36 dönüm arazi üzerinde hayat bulan Ferizli Park’ta devam eden çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeşilin her tonunun yer alacağı rengârenk bir tesisi şehrimize kazandıracağız. Ferizli’mize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşasına başlanan Ferizli Park’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 36 dönümlük arazi üzerinde hayat bulacak projenin 22 dönümünün yeşil alan olacağını vurgulayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sosyal donatı alanları, fitness ve oyun grupları ile sentetik sahanın bulunacağı merkezimizde çalışmalarımız devam ediyor. Yürüyüş yolları ve merkez içerisinde inşa edilecek kafeterya binasında yapım ve montaj çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Park içerisinde inşa ettiğimiz sentetik sahada ise çim serme işlemini tamamladık” diye konuştu.

Tüm renkleri buluşturuyoruz
Ferizli Park’ta doğanın tüm renkleri ile sosyal hayatın harmanlanacağını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Doğanın tüm renkleriyle sosyal hayatı harmanlayacağımız çok yönlü bir tesis inşa ediyoruz. Tesisimizin büyük bir bölümünü yeşil alan olarak projelendirdik. 22 dönümü yeşil alan olacak botanik parkımızda çiçek dikim ve çim serme işlemleri devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Yeşilin her tonunun yer alacağı rengârenk bir tesisi şehrimize kazandıracağız. Ferizli’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.