Ferizli Büyükşehir Sofralarında BuluştuFerizli Büyükşehir Sofralarında B

16. İlçe Buluşması
İlçe belediyesi önünde kurulan gönül sofralarına yoğun ilgi gösteren Ferizlili vatandaşlar, İstanbul Piyale Paşa Başimam Hatibi İshak Danış’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile iftar vaktini beklemeye başladı. Gönül sofralarında misafir edilen vatandaşları masalarında ziyaret eden, tek tek hal hatır soran Başkan Toçoğlu, son günlerinde olunan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. İftar vaktine doğru vatandaşların sofrasına konuk olan Başkan Toçoğlu, Ferizlili hemşerileri ile oruç açtı.

Hacıvat - Karagöz
Düzenlenen iftar programının ardından her ilçede olduğu gibi Ferizli’de de Meddah ve Gölge Oyunu sahnelendi. Meddah hikâyelerinin anlatıldığı, Karagöz, Hacıvat, Muhacir ve Çengi gibi tiplemelerin yer aldığı gölge oyunu gösterilerini, çocuklar beğeni ile takip etti.