Federasyon’dan Büyükşehir’e Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ertuğrul Erdem ve Mehmet Kesen ile bir araya geldi. Bayraktar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar, görüşme vesile ile federasyonun Sakarya’ya kazandırmayı planladığı atletizm projeleri ile ilgili istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

Atletizmde Önemli Başarılar
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar ise, “Büyükşehir Belediyespor olarak birçok farklı branşta çalışmalarımız devam ediyor. Atletizm branşında federasyonumuzun şehrimizle ilgili önemli projeleri var. İnşallah sporun diğer alanlarında olduğu gibi atletizmde de şehrimiz önemli başarılar kazanmayı sürdürecektir. Bir kez daha Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’a ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.