Estetik görünümü ile dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi’nin açılışa hazırlandığını belirten Aktürk, “Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere. İnşallah kısa süre içerisinde kütüphanemizi hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park içerisinde inşa edilen Faik Baysal Kütüphanesi açılış için gün sayıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere.  Kütüphanemizin dış cephesinde büyük beğeni toplayan özel bir çalışma uygulandı. İnşallah kısa süre içerisinde Faik Baysal Kütüphanesi’ni hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” diye konuştu.

Kültür Hayatına Katkı
Yeni kütüphanenin şehrin kültür hayatına önemli katkılar sunacağını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar ise,  “Kısa süre önce kütüphanede çevre düzenleme çalışmalarının da başlayacağını duyurmuştuk. İnşallah ekiplerimiz çevre düzenleme çalışmalarını da kısa süre içerisinde tamamlayacak. Faik Baysal Kütüphanesi şehrimizin kültür hayatında önemli bir tamamlayıcılık üstlenecek. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.