Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri 25 Nisan Salı günü söyleşi/imza günü ve Geleneksel Sanatlar Sergisi programları ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri 25 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek söyleşi/imza günü ve Geleneksel Sanatlar Sergisi programları ile devam edecek. Günün ilk etkinliğinde Yazar Akif Hasan Kaya, ‘Bu Bir Aşk Hikayesi Değildir’ konulu söyleşi ve imza günü programlarına katılacak. İlk olarak saat 14.00’da Serdivan Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelecek olan Akif Hasan Kaya, saat 18.00’da ise Faik Baysal Kütüphanesi’nde sevenleriyle buluşacak.

Sergi açılışı
Günün bir diğer etkinliğine ise Sakarya Sanat Galerisi ev sahipliği yapacak. Sanatçı Alev Demirkesen’in özgün eserlerinden oluşan ‘Nisan Yağmurları’ isimli Geleneksel Sanatlar Sergisi sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Serginin açılışı 25 Nisan Salı günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek. Sergi 21 Mayıs Pazar gününe kadar Sakaryalılar tarafından ziyaret edilebilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada “Kültür-Sanat dolu geçecek Salı günü etkinliklerimize tüm Sakaryalıları davet ediyoruz” denildi.