Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri 23 Şubat Perşembe günü panel ve sinema gösterimi ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri 23 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek panel ve sinema gösterimi programlarıyla devam edecek. ‘Şair ve Dava Adamı Mehmet Akif İnan’ konulu panel AKM’de Sakaryalılarla buluşacak. Ofis Sanat Merkezi ise; ‘Yüksek Risk’ adlı filme ev sahipliği yapacak.

Şair ve dava adamı
Kurduğu pek çok edebiyat dergisiyle tanınan İnan’ın hayatının konuşulacağı ‘Şair ve Dava Adamı Mehmet Akif İnan’ konulu panel 23 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da AKM’de gerçekleştirilecek. Panele Yazarlar Hıdır Yıldırım, Mustafa Özçelik ve Necmettin Turinay konuşmacı olarak katılacak.

Yüksek risk
Şiddet olaylarına karıştığı için çocuk hapishanesine düşen fakat kısa sürede şiddete duyduğu şaşırtıcı eğilim nedeniyle yetişkin bölümüne transfer edilen Oliver’in hikayesini konu alan ‘Yüksek Risk’ adlı film Sakaryalı sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini David Mackenzie’nin üstlendiği 2014 yılı yapımı film, 23 Şubat Perşembe günü 20.00’da Ofis Sanat Merkezi’nde beyaz perdeye yansıtılacak. Film için rezervasyonlar; kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabilecek.