Eroğlu'ndan Muhteşem Konser

Anılarını anlattı
Konsere yoğun ilgi gösteren sanatseverler, eserleri Musa Eroğlu ile birlikte söyledi. Konser esnasında çok mutlu olduğunu dile getiren Eroğlu, şarkı aralarında anılarını hayranları ile paylaştı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konser sonunda Musa Eroğlu’na teşekkür ederek kendisine Sakarya motifli minyatür çalışması takdim etti.

Etkinlikler devam edecek
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Şubat ayı programı kapsamında birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Mart ayında da etkinlikler düzenlemeye devam edecek. Daire Başkanı İbrahim Aktürk, “Kültür sanat etkinliklerimizle Şubat ayını dolu dolu geçirdik. Gerçekleştirdiğimiz programlara ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Mart ayında birçok etkinliği hemşerilerimizle buluşturacağız. Kültür sanat dostlarını programlarımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.