Erenler’de Kardeşlik Buluşması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmaları Erenler’de devam etti. Çarşamba Pazarı bölgesine kurulan sofralara binlerce Erenler ilçe sakininin yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz da katıldı.

Miniklerden Toçoğlu’na Büyük İlgi
Kardeşlik sofralarına misafir olan vatandaşların Ramazan ayını tek tek tebrik eden Başkan Toçoğlu, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Karne heyecanı yaşayan miniklere tebriklerini ileten Toçoğlu, öğrencilere başarılarının devamını diledi. Programın devamında ise İstanbul Yeni Camii İmam Hatibi Ferruh Muştuer, Kur’anı Kerim tilaveti ile misafirleri mest etti.

Çocukların Günü
Edilen dualar ve okunan ezan sonrası binlerce vatandaş hep birlikte oruçlarını açtı. İftar yapılan alana kurulan özel bir platformda ise Hayali Seçkin Bayramoğlu çocuklar için sahneye çıktı. Meddah ve Orta Oyunu hikayeleri ile miniklerin yüzlerini güldüren Bayramoğlu, sahneye davet ettiği küçük oyunculardan da mini gösteriler sahnelemelerini istedi.