Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Istanbul Photo Awards 2016’ Fotoğraf Sergisi, Ofis Sanat Merkezi’nde kültür sanat dostlarının beğenisine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Istanbul Photo Awards 2016’ fotoğraf sergisinin açılışı ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şube Başkanı Erol Demir ve gaziler, öğrenciler ile vatandaşlar da yer aldı. Anadolu Ajansı’nın düzenlediği fotoğraf yarışmasını kazanan eserlerden oluşan sergi, katılımcıların beğenisini kazandı.

18 Aralık’a kadar ziyarete açık
Açılış töreninde konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “'Istanbul Photo Awards 2016’ fotoğraf yarışmasında kazanan eserlerden oluşan bu seçkiyi Sakaryalı hemşerilerimiz ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ‘Istanbul Photo Awards’ın gerek uluslararası saygınlığı olan jüri üyeleri, gerekse yarışmada kazanan fotoğrafların niteliğiyle 2 yıl gibi kısa sürede uluslararası alanda oldukça prestijli bir yarışma haline geldi. Ayrıca bu sergi Ankara, İstanbul, Viyana ve New York’tan sonra Sakarya’da sergileniyor. Bu vesileyle etkinliğin gerçekleşmesinde bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Anadolu Ajansı’nın kıymetli yöneticilerine ve siz değerli kültür sanat dostlarına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 'Istanbul Photo Awards 2016' fotoğraf sergisi 18 Aralık Pazar gününe kadar OSM’de ziyaret edilebilecek.