Büyükşehir Belediyesi SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı ‘Dua Çiçekleri’ ebru ve kaligrafi sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Eserler, 10 Mayıs Pazar gününe kadar AKM’de sergilenmeye devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında SAMEK kursiyerlerinin eserlerinden oluşan ‘Dua Çiçekleri’ ebru ve kaligrafi sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Adapazarı Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Gelişen ve Büyüyen SAMEK
Sergi açılışında konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Sakaryalı hemşerilerimize SAMEK merkezlerinin katkılar sağladığını biliyor ve gözlemliyoruz. 60 branşta devam eden kurslarımızla vatandaşlarımız hem yeteneklerini geliştiriyor hem de yeni el becerileri kazanıyor. Bu süreçte SAMEK’ler de gelişerek ve büyüyerek yoluna devam ediyor. Bir yandan mevcut dönem devam ederken bir yandan da yeni dönem hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah yeni dönemle birlikte yeni merkezlerimizle daha çok hemşerimize ulaşacağız. Açılışı gerçekleştirilen serginin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eserler 10 Mayıs’a kadar AKM’de
Kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru ise, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm kursiyerleri tebrik etti. Doğru’nun konuşmasının ardından sergi açılış gerçekleştirildi. Adapazarı Kültür Merkezi’nde Sakaryalılarla buluşan Dua Çiçekleri ebru ve kaligrafi sergisi, 10 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.