Elektronik Atıklar Toplanıyor

Gelecek adına umutluyuz
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Vahit Çomoğlu, okulların kendileriyle birlikte atıkların yönetimi ve geri kazanılmasına dair kampanyalar düzenlemesinin kendilerini gelecek adına umutlandırdığını belirtti. Çomoğlu, “Sakarya Üniversitesi başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı pek çok okulun, atıkların yönetimi ve geri kazanılmasına dair Sakarya Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda kampanyalar düzenlemesi ve çevre öncelikli çalışmalara imza atılması bizlerin çalışma şevkini artırıyor. ENKA Okulları’na yapmış oldukları çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Daire Başkanlığı olarak üniversitemiz başta olmak üzere, Milli Eğitime bağlı tüm kurumlara elimizden gelen desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.