AKOM Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, ihale şartnamelerinin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerleri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılıyor. Büyükşehir’den daha önce de yapılan açıklamada 28 adet iş yeri için ihaleye çıkılacağı açıklanmış, ihale şartnamelerinin ise Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği bilgisi aktarılmıştı.

Şartnameler Büyükşehir’de
Yapılan yeni açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı; “Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanındaki İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nin hemen yanında 28 adet de iş yeri bulunmaktadır. Daha önce kamuoyuna duyurulduğu üzere bu yapıların Büyükşehir Belediyesi eliyle 12 Mayıs Perşembe günü ihalesi gerçekleştirilecektir. İhaleye katılmak isteyen istekliler şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebilirler.”

İş Yerleri Nasıl Kullanılabilecek?
“İş yerleri için Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan planlama ise; zemin katta bulunan 14 işyerinin sadece eczane, gözlükçü ve medikal market olarak kullanılmasını öngörmektedir. Üst katta kalan dükkânlar ise ofis ve büro olarak kullanabilecek şekilde projelendirilmiştir. Her biri 52 metrekare olarak planlanan bu yapıların iç dekorasyonu ise mülk sahiplerine ait olacaktır. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.”