Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler’de hizmete alınan Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddelerinde çiçek ekimi ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı caddeler, kavşaklar ve orta refüjlerde çiçek ekimi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Erenler’de hizmete aldığı Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddelerinde bu kapsamda düzenleme yapıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin belirlenen noktalarında meydanlar, caddeler, bulvarlar ve orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyoruz. Daha güzel ve yeşil ile donatılmış bir Sakarya’yı hemşerilerimize sunuyoruz. Haziran ayında da çalışmalarımız devam edecek. Yaz çiçekleri ekilecek, şehrimiz çiçek açacak” diye konuştu.