Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Bulvarı’nı yeni yüzüne kavuşturuyor. Sakaryaspor Stadyumu ile Eser Okulu’nun ardından Yeni Cami’ye kadar olan kısmın da kaldırımları yenileniyor. Asfalt atılmasıyla birlikte ise cadde modern bir görünüme kavuşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Bulvarı’nda kaldırım ve yol yenileme çalışmalarını başlattı. Daha önce Eser Okulu ile Sakaryaspor Stadyumu arasında asfalt yenileme ve kaldırım çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Eser Okulu ile Yeni Camii arasında kalan kısımda da dönüşümü başlattı. Çalışmalar kapsamında kaldırımların yenileneceği ve asfalt ile bölünmüş yolun yeni yüzüne kavuşturulacağı ifade edildi.

Kaldırımlar ve asfalt yenilenecek
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “15 Temmuz Bulvarı’nın Eser Okulu ile Yeni Camii arasında kalan kısmında dönüşüm çalışmalarımızı başlattık. Ekipler kaldırımlarda gerekli yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ardından ise asfalt ile caddeyi yeni yüzüne kavuşturacağız. Bölge esnafımızı gösterdikleri sabır dolayısıyla teşekkür ediyor, dönüşümün bölgeye ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.”