Büyükşehir Belediyesi tarafından dönüşüm çalışmalarının başlatıldığı Donatım Park kullanıma açıldı. İçerisinde yeni oyun grupları, basketbol sahaları ve oturma alanları bulunan park; çevre düzenlemesi ile birlikte modern bir görünüme kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Donatım Park, yeni yüzüne kavuştu. İçerisinde yeni oyun grupları, basketbol sahaları ve oturma alanları bulunan park; çevre düzenlemesi ile birlikte vatandaşların beğenisini kazandı. Yeni yaşam alanlarını bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, yeni yaşam alanları oluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Hayırlı Olsun
Vardar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yan tarafında bulunan Donatım Park’ta kısa süre önce dönüşüm çalışmalarımızı başlatmıştık. Ekiplerimizin çalışmaları ile yeni oyun grupları, basketbol sahaları ve oturma alanlarının yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladık. Gerekli çevre düzenlemelerini de tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Yeni Yaşam Alanları Artacak
 “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da her zaman ifade ettikleri gibi şehirlerde oluşturulan yeni yaşam alanlarına önem veriyoruz. Bu alanların gençlerimizin kötü alışkanlardan uzak, sportif faaliyetler içerisinde olmalarına olanak sağladığını düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni yaşam alanlarını şehrimize kazandıracağız.”