29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programlarına katılan Başkan Yüce, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümü kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehir genelinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama programlarına katıldı.  İlk olarak Valilik makamında gerçekleşen törende Vali Ahmet Hamdi Nayir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve İl Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Üstündağ; il protokolü, STK temsilcileri ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. Sakarya Valiliğinde gerçekleşen kabulün ardından kutlamalar Atatürk Bulvarı’nda tören programları ile devam etti.

96. yıldönümü
Vali Nayir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce ve İl Garnizon Komutan Vekili Albay Üstündağ vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etmesinin ardından başlayan program; öğrenciler, STK’lar, askeri ve sivil birliklerin geçit töreniyle sona erdi. Kutlamaların ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümü kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum” dedi.