Çok Daha Güzel Bir Şehir İçin

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Lale Dağıtım Töreni Kent Park’ta vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Lale Dağıtım Töreni Kent Park’ta gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüreklere Sevgi Yüzlere Tebessüm
Programın açılış konuşmasını yapan Türker Vardar, “’Sakarya’yı birlikte güzelleştiriyoruz’ sloganıyla bugün yine lale dağıtım töreninde sizlerleyiz. Dağıttığımız lalelerin her birinin vatandaşlarımızın yüreğine sevgi, yüzüne tebessüm getirmesini diliyorum. Bu vesileyle Regaip Kandilinizi de bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

50 Bin Lale
Programın devamında lale dağıtım töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, her yaştan vatandaş ile yakından ilgilenirken; etkinlik renkli görüntülere de sahne oldu. Kent Park’a kazandırılan lale havuzu önünde hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar keyifli bir günü geride bıraktı. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, etkinlik kapsamında 50 bin adet lale dağıtımının yapıldığı bildirildi.