Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sakaryalı çocuklar ‘Çiçeğim Solmasın’ isimli çocuk tiyatrosunda buluştular.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sakaryalı çocukları İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncuları ile buluşturdu. 24-25 Ocak tarihlerinde günde iki seans olarak sahnelenen ‘Çiçeğim Solmasın’ isimli çocuk tiyatrosuna minikler ve aileleri yoğun ilgi gösterdiler. Yönetmenliğini Duygu Gökhan’ın yaptığı Kerem Gökçer tarafından kaleme alınan oyun her seansın sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı.

İyilik yapmanın verdiği mutluluk
İnsanların bilinçsizce davranışlarıyla doğanın dengesini bozması neticesinde çiçek ve baharın müjdecisi olan kuşların cıvıltısının kalmadığı bir dünya söz konusudur.  Oyun, dünya böylesine bir durumdayken, çocukların eskisi gibi sokakta oynamadığı, arkadaşlık kurmakta zorluk çektiği zamanlarda başkasına iyilik yapmanın nasıl bir mutluluk vesilesi olduğunu çocuklara aşılamaya çalışıyor.