Çocuklar Mutlu, Aileler Huzurlu

Her ilçe ve her mahalledeyiz
Yıl Sonu etkinlikleri kapsamında ilk olarak resim kursunu tamamlayan öğrencilerin eserlerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. Ardından AKM Tiyatro Salonu’nda devam eden programda bir konuşma yapan Davut Yüce, “Şehrimizde yaşayan her vatandaşın; yaşlı, çocuk, kimsesiz, dul, öksüz, yetim, engelli sosyal statüsü ne olursa olsun her bireyin refah ve huzur içinde yaşamasını temin etmek bizim görevimizdir. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yardım ve hizmetlerimizle her ilçe ve her mahalledeyiz. Hedefimiz şehrimizdeki herkesin birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması, kimi kimsesi olmayan, yardıma muhtaç kişilerin sahipsiz kalmamasıdır” ifadelerini kullandı.

Yüce, müjdeyi verdi
Konuşmasının devamında Sosyal Gelişim Merkezi’nin 2014 yılında hizmete gireceği müjdesini veren Davut Yüce, “Her bireyin belediyemiz hizmetlerinden yararlanabilmesi için temelini attığımız Sosyal Gelişim Merkezi Hizmet Binamızı da inşallah 2014 yılında hizmete alıyoruz. Ayrıca ihalesini gerçekleştirdiğimiz ve yeni yılda hizmet verecek olan Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, çocuklarımız ve gençlerimize eğlenirken öğrenme imkânlarıyla Türkiye’de bu konsepte bir ilk olacak” diye konuştu.

 

Öğrenciler hünerlerini sergiledi
Açılış programı kapsamında daha sonra; Sosyal Gelişim Merkezi Aile Danışma Biriminin düzenlemiş olduğu ‘Aile Eğitimi’ seminerlerine devam eden kursiyerlere katılım belgesi takdim edildi. İngilizce, drama ve gitar kurslarını tamamlayan öğrencilerin gösterileriyle devam eden program, kursiyerler tarafından okunan şiir ve söylenen şarkılar eşliğinde sona erdi.