Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde çocuklar danslar ve yarışmalarla eğlenerek vakit geçirdi. 7-14 yaş arası çocukların katıldığı etkinlikte birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’nden 30 sığınmacı çocuğun da yer aldığı buluşmada 300 çocuk gönüllerince eğlendi.

Renkli etkinlikler
Müzik eşliğinde çocukların danslarıyla başlayan etkinlik daha sonra çuval yarışı, halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma gibi renkli yarışmalarla devam etti. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Tüm çocuklarımızı bu etkinlikte buluşturarak çocukların keyifle vakit geçirmesini ve birbirleriyle kaynaşmalarını hedefledik. Her yıl düzenlediğimiz etkinlikte bu sene de çok renkli görüntüler ortaya çıktı. Çocukların gözlerindeki mutluluğu gördükçe biz de onlarla birlikte mutlu oluyoruz” ifadelerinde bulunuldu.