Çocuk Kitapları Haftası OSM'de Kutlanacak

Büyükşehir Belediyesi Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı kutluyor. 16 Ekim Cumartesi günü Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenecek programda Yazar Cüneyt Suavi Sakaryalılarla buluşacak. Söyleşi ve imza günü 12.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çocuk Kulüpleri Birimi, çocuklara kitap okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda etkinlikler düzenliyor. Konu ile ilgili olarak Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “16 Ekim Cumartesi günü Ofis Sanat Merkezi’nde Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı kutlayacağız. Etkinliklerimiz kapsamında Sakaryalı Yazar Cüneyt Suavi’nin katılacağı söyleşi ve imza günü düzenleyeceğiz. Saat 12.00’da başlayacak programımıza tüm çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.