Büyükşehir Belediyesi Atık Pil ve Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmaları, 22 Mayıs Cuma günü sona erecek. Yapılacak değerlendirmenin ardından dereceye giren okullar için 3 Haziran’da ödül töreni düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından çocukların çevre bilincini daha da arttırma hedefiyle düzenlenen Atık Pil ve Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmaları 22 Mayıs Cuma günü sona eriyor. Konu ile ilgili olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği, Kolza A.Ş desteği ile bu yıl 5.’si düzenlenen Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması için atık yağlar lisanslı firmaya 22 Mayıs Cuma günü mesai saatleri içerisinde teslim edilecek."

Ödül Töreni 3 Haziran’da
“9.’su düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması’nda ise toplanan pilleri 22 Mayıs Cuma günü Atık Yönetim Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Yarışmalar ile ilgili detaylı bilgi, Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü’nün 444 40 54 dahili 2111–2114 nolu telefonlardan alınabilecek. Yapılacak değerlendirmenin ardından ise 3 Haziran Çarşamba günü saat 10.30’da, Adapazarı Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlenecek.”