Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama yarışmaları devam ediyor. Karamehmetoğlu, “Çevre bilincinin oluşturulduğu yarışmaya tüm ilk ve ortaöğretim kurumlarını davet ediyoruz.”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama yarışmaları devam ediyor.

Hedef: Çok daha güzel bir Sakarya
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Daha yaşanabilir ve çok daha güzel Sakarya hedefiyle düzenlediğimiz Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama yarışmalarımız devam ediyor. Çevre bilincinin oluşturulduğu yarışmalarımızla minik öğrencilerimize çevre bilincini aşılamayı amaçlıyoruz” dedi.

Son tarih 25 Mayıs Cuma
Karamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 8’incisi düzenlenen Bitkisel Atık Yağ Toplama yarışması için atık yağların lisanslı firmaya son teslim tarihi 25 Mayıs Cuma günüdür. Bu yıl 12’incisi düzenlenen Atık Pil Toplama yarışmasında ise okullarımız, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinden oluşan değerlendirme kuruluna topladıkları atık pilleri 25 Mayıs Cuma günü 09.00 – 16.00 saatleri arasında teslim etmelilerdir. Ödül törenimizi ise 1 Haziran Cuma günü AKM’de gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.