Çevreci Kentler Sakarya'da Buluştu

Çevreyi hep birlikte koruyalım
Çevre konusunda çok hassas davrandıklarını da sözlerine ekleyen İbrahim Pehlivan, “Biz Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak çevre konusunda çok hassas davranıyoruz. Atık pillerin toplanması, elektronik atıkların toplanması, atık bitkisel yağların ve atık motor yağların toplanması çalışmalarımızdan sadece birkaçı. Birçok ödül de aldığımız çevre çalışmaları konusunda bundan sonra daha da yoğun çalışacağız. Fakat çevreye sahip çıkmak sadece bizlerin görevi değil. Hep beraber çevremize sahip çıkmalıyız, hep birlikte çevremizi korumalıyız. Çünkü biz çevreyi emanet olarak önceki kuşaklardan aldık. Emaneti en güzel şekilde gelecek kuşaklara bırakmalıyız. Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. İbrahim Pehlivan’ın konuşmasının ardından sunumlara geçildi. Çevre Bakanlığı’ndan, üniversitelerden, belediyelerin çevre dairesi başkanlıklarında çalışanlardan yetkililer, çevre çalışmaları hakkında çeşitli sunumlar yaptılar.